miercuri, 28 octombrie 2009

Un prieten


Cand crezi ca ca dragostea vietii tale a pasit afara din viata ta si nu mai ai ce face si te simti pierdut uita’te mai bine la prietenul care a ramas inca acolo. Ii adevarat ca el te’a facut sa te simti prost si groaznic, dar asa a crezut ca e mai bine. Dar acolo a ramas un prieten pe care, tu il iubesti ca simti ca este acolo ca orice prieten drag si adevarat pentru tine tot timpul.

Cand te uiti la el in fiecare zi iti dai seama ca l’ai pierdut dar el e inca acolo si nu stie exact ce simti tu, dar tu stii si il poti lasa sa vina la tine sa iti fie aproape, ca orice prieten drag .
Stii ca este greu, dar daca vorbiti despre voi si despre ce simtiti vei observa ca este asa de bine sa fii langa el, si el sa fie langa tine chiar daca sunteti distanti unul cu altul.

Un prieten e mereu acolo pentru tine chiar daca nu vezi si nu vrei sa vezi pentru ca stai inchis in tine si crezi doar ce vrei tu sa crezi. Incearca sa zambesti ca in fiecare minut in care vorbesti cu el. Este un prieten drag. Nu il lasa pe afara, ca el nu te lasa daca tu nu il lasi.

Nu privi inapoi, priveste mereu spre cer pentru ca iti va arata calea cea buna. Daca cerul este intunecat uita’te inainte pentru ca lumina vine din fata si te va ajuta sa ajungi pe drumul cel bun.

Acest “un prieten” te inspira mereu la vise si la ganduri, fara el ai fi nimic, nu ai fi tu. Asadar nu il lasa in urma pentru ca orice ai face el va fi mereu ca o fantoma in spatele tau si nu te va lasa in pace pana nu iti dai seama cat de mult inseamna el pentru tine si cat de mult te poate ajuta prin a te impaca cu ideea ca el e mereu pentru orice ar fi. Pentru ca tine la tine, pentru ca iti este un prieten drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu